BENVINGUTS / BIENVENIDOS

He obert este espai virtual per a poder posar en ell pensaments, notícies i tots els temes que són del meu interés i m'afecten. Espere també siguen d'interés per altres persones.

He abierto este espacio virtual para poder volcar en él pensamientos, noticias y cuantos temas son de mi interés y me afectan. Espero que también sean de interés para otras personas.

(Vista de la ciutat de València al segle XIX, A. Guesdon)

lunes, 7 de marzo de 2011

PRESENTACIÓN DE PUBLICACIONES DEL DEPARTAMENTO DE HISTORIA DEL ARTE. UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
Dimecres que ve 9 de març a les 13 hores, en l'Aula F 3.4. de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, tindrà lloc l'acte de presentació del número 19(2010) de la revista Ars Longa que edita el Departament d'Història de l'Art, on s'homenatja al professor -recentment jubilat- Juan Alberto Kurz.


Així com del segon títol de la sèrie “Quaderns Monogràfics del Departament d'Història de l'Art”: Arquitectura en construcció a Europa en època medieval i moderna, coordinat pel professor Amadeo Serra Desfilis.
Presentación de Ars Longa, nº 19 (2010) y
“Quaderns Monogràfics del Departament d’Història de l’Art” nº 2 (2010)

El próximo miércoles 9 de marzo a las 13 horas, en el Aula F 3.4. de la Facultat de
Geografia i Història de la Universitat de València, tendrá lugar el acto de presentación del número 19 (2010) de la revista Ars Longa que edita el Departament d’Història de l’Art, donde se homenajea al profesor -recientemente jubilado- Juan Alberto Kurz, así como del segundo título de la serie “Quaderns Monogràfics del Departament d’Història de l’Art”: Arquitectura en construcción en Europa en época medieval y moderna, coordinado por el profesor Amadeo Serra Desfilis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario