BENVINGUTS / BIENVENIDOS

He obert este espai virtual per a poder posar en ell pensaments, notícies i tots els temes que són del meu interés i m'afecten. Espere també siguen d'interés per altres persones.

He abierto este espacio virtual para poder volcar en él pensamientos, noticias y cuantos temas son de mi interés y me afectan. Espero que también sean de interés para otras personas.

(Vista de la ciutat de València al segle XIX, A. Guesdon)

jueves, 3 de noviembre de 2011

JORNADA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA - IDECOS

JORNADA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA - IDECOS
TROBADA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA –INSTITUTS D'ESTUDIS COMARCALS
25 DE NOVEMBRE 2011 -
JARDÍ BOTÀNIC DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
C/ Quart, 8046008 València

Matrícula en http://projeccio.uv.es/

La TROBADA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA –INSTITUTS D'ESTUDIS COMARCALS, vol ésser un espai d'intercanvi d'experiències, de convivència i motivació per a totes les associacions, tant municipals com comarcals i la Universitat, dedicades a l'estudi i protecció de la nostra rica realitat.Es tracta d'invitar a la participació i aportació de la situació de cadascun a d'elles, de la identificació de problemes, la comparació i ensenyament entre les diverses realitats, veure les perspectives de futur.La tasca dels centres d'investigació i difusió, és un fet inserit en la nostra realitat valenciana. L'acció d'aquestes institucions ha estat, i és, un generador de recerca, un element clau en la recuperació i protecció del Patrimoni (Natural, Històric, Artístic, Paisatjístic…), però alhora la seua realitat comporta no pocs problemes de motivació, manteniment, difusió de la informació.La Jornada pot ser un punt de partida cap a la col·laboració, la integració de la recerca, el coneixement. Es tracta d'establir línies de contacte, intercanvi d'experiències i relació entre totes elles i la mateixa Universitat.Per tant esta integració servirà sens dubte per a la millora de l'acció, la consolidació de projectes i l'enriquiment recíproc.
Programa:
9 h.Inauguració de la Jornada. Rector de la Universitat de València.
9'15 h.Conferència: L'aportació de les comarques a la cultura valenciana per Emili Casanova Herrero, Dept. de Filologia Catalana UV.
11 h.Café. Exposició de materials IDECOS.
12 h.Conferència: La Universitat de València i la seua relació amb el territori, per Josep Montesinos i Martínez, cap d'Iniciatives de Projecció Territorial UV.
14 h.Dinar.
16 h.Taula Redona: Present i futur dels IDECOS. Moderador Josep Vicent Frechina, President Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV).Participen: Antoni Carrió (Institut d'Estudis Comarcals de la Marina Alta); Ezequiel Castellano (Centro de Estudios de la Serrania); Antoni Esteve (Associació Cultural Centelles-RiuSech (Oliva); Sebastià Albiol (Centre d'Estudis del Maestrat); Juan Antonio Millón (Centre d'Estudis del Camp de Morvedre).17 h.Torn obert de paraules. Propostes.
18'30 h.Conclusions i propostes. Jorge Hermosilla, Vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València.
19 h.Cloenda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario