BENVINGUTS / BIENVENIDOS

He obert este espai virtual per a poder posar en ell pensaments, notícies i tots els temes que són del meu interés i m'afecten. Espere també siguen d'interés per altres persones.

He abierto este espacio virtual para poder volcar en él pensamientos, noticias y cuantos temas son de mi interés y me afectan. Espero que también sean de interés para otras personas.

(Vista de la ciutat de València al segle XIX, A. Guesdon)

sábado, 3 de diciembre de 2011

JORNADES UNIVERSITAT DE VALÈNCIA - MUNICIPI SEGORBE
INAUGURADES LES JORNADES UNIVERSITAT DE VALÈNCIA – MUNICIPI SEGORBE

ALT PALANCIA, NATURALESA I PATRIMONI, és el títol de les jornades que van començar a impartir-se el 2 de desembre, 2011, amb una segona data per al 13 de gener. Amb motiu de les dites jornades s'inaugurà l'exposició: PARC NATURAL DE LA CALDERONA que estarà en la Casa de Cultura de Segorbe fins al dia 18 de desembre, mostra de la col·laboració entre la Universitat de València i el parc Natural. A la inauguració van assistir l'alcalde la localitat segorbina Rafael Calvo, el Vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València organitzadora de l'esdeveniment Jorge Hermosilla, el subdirector General de Medi Natural de la Conselleria de Medi Ambient Juan Ors i el coordinador de l'exposició Marius Fuentes.
Les jornades es componen de les conferències següents:
2 de desembre, 2011.
18 h. Espais Naturals protegits i participació ciutadana. Àngels Ull Solís, Professora de la Facultat de Ciències Biològiques, Universitat de València.19 h. Suredes, la qualitat dels suros i els líquens com bioindicadors (Sª. Espadà). Eva Barreno Rodríguez, Catedràtica de Botànica, Universitat de València.

13 de gener, 2012
18 h. Hidrologia superficial: Producció d'escolament i generació de crescudes en la Calderona. Ana Camarasa Belmonte, professora titular del Dpt. Geografia, Universitat de València.19 h. Aproximació al Patrimoni HistoricOartístic de l'Alt Palancia. Josep Montesinos i Martínez, professor titular Dept. Història de l'Art, Universitat de València.Lloc de les conferències: Aula de l'Edifici Glorieta. C/ Bonifacio Ferrer, 2. Segorbe.

El número de matriculats se situa en quasi un centenar, la qual cosa demostra l'interés tant de la ciutat de Segorbe com de la comarca de l'Alt Palancia pels temes de Naturalesa i Patrimoni Cultural. El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i l'Ajuntament de Segorbe a través del seu conveni de col·laboració han iniciat una fecunda labor en pro del coneixement i la difusió de la cultura en la comarca.
Per a més informació http://projeccio.uv.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario