BENVINGUTS / BIENVENIDOS

He obert este espai virtual per a poder posar en ell pensaments, notícies i tots els temes que són del meu interés i m'afecten. Espere també siguen d'interés per altres persones.

He abierto este espacio virtual para poder volcar en él pensamientos, noticias y cuantos temas son de mi interés y me afectan. Espero que también sean de interés para otras personas.

(Vista de la ciutat de València al segle XIX, A. Guesdon)

miércoles, 24 de abril de 2013


CENTRE INTERNACION AL DE GANDIA 

24 DE ABRIL A LES 19 H. 
ÀNGEL CALPE
Conferència "Aportacions de la Gramàtica. Normativa Valenciana (2006)"

La Universitat de València-Centre de Gandia (CIG-UV) ha organitzat per a aquest dimecres 24 d’abril la conferència "Aportacions de la Gramàtica. Normativa Valenciana (2006)"   a càrrec de Angel Calpe,  autor valencià centrat en l'assaig i la investigació amb esporàdiques incursions narratives, i membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua des de novembre de 2003.

Aquesta conferència s’emmarca en l’Espai Valencià de Llengua i Cultura de la Universitat de València-Centre de Gandia i compta amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

L’activitat, gratuïta i oberta a la participació del públic en general, tindrà lloc a les 19:00 hores en les instal·lacions del CIG-UV, al carrer Tossal número 8,  i forma part d’un cicle de conferències que s’emmarca dins del programa UniMajors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario