BENVINGUTS / BIENVENIDOS

He obert este espai virtual per a poder posar en ell pensaments, notícies i tots els temes que són del meu interés i m'afecten. Espere també siguen d'interés per altres persones.

He abierto este espacio virtual para poder volcar en él pensamientos, noticias y cuantos temas son de mi interés y me afectan. Espero que también sean de interés para otras personas.

(Vista de la ciutat de València al segle XIX, A. Guesdon)

domingo, 27 de octubre de 2013La Universitat d’Estiu de Gandia guardonada amb el Premi Radio Gandia SER
  
La UEG ha estat premiada en l’àrea d’educació. El guardó arriba l’any que la cita universitària compleix tres dècades.

El proper 15 de novembre, el Grupo Radio Gandia celebra la IV Gala de Premis, un acte que tindrà lloc al Teatre Serrano i en el que, un any més, es vol reconèixer a persones, entitats, col·lectius i empreses de Gandia i La Safor que destaquen per la seua tasca personal, social o professional.

En aquesta ocasió, el Grup Radio Gandia, ha volgut reconèixer, en l’àmbit educatiu, la tasca de la Universitat d’Estiu de Gandia, l’any en que s’ha celebrat la seua trentena edició.

Juntament amb la UEG ha estat reconeguda la tasca del metge José Miquel Sequí, del compositor Miquel Vercher, el ingenier Toni Cuquerella, l’empresa Dulcesol o el pintor Àlex Alemany.

No hay comentarios:

Publicar un comentario