BENVINGUTS / BIENVENIDOS

He obert este espai virtual per a poder posar en ell pensaments, notícies i tots els temes que són del meu interés i m'afecten. Espere també siguen d'interés per altres persones.

He abierto este espacio virtual para poder volcar en él pensamientos, noticias y cuantos temas son de mi interés y me afectan. Espero que también sean de interés para otras personas.

(Vista de la ciutat de València al segle XIX, A. Guesdon)

jueves, 22 de octubre de 2015

LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA I ELS SEUS ENTORNS COMARCALS.
CENTRE INTERNACIONAL DE GANDIA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
FINS EL 13 DE NOVEMBRE, 2016.
C/ Tossal, 8. Gandia.

VICERRECTORAT DE PARTICIPACIÓ I PROJECCIÓ TERRITORIAL
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

La Universitat inaugura a Gandia la mostra "La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La comarca de La Safor"

Des de dimecres 22 fins el proper 13 de novembre 2015, es pot visitar a l’edifici de la Universitat de València a Gandia aquesta exposició que es pretén constituir com una mostra d’algunes de les característiques bàsiques de la comarca de La Safor i així incidir en la investigació, la formació i la difusió del coneixement sobre el nostre espai.

La mostra, composada per 23 panells elaborats per distints professors de la Universitat de València així com per alguns investigadors locals, realitza un repàs pels trets més característics de la comarca: la geografia, el paisatge, les zones humides, el turisme, el patrimoni artístic, la estructura territorial i el desenvolupament, la literatura, l’educació, les festes o els pobles que conformen la comarca.

L’exposició, que ha estat comissariada per Josep Montesinos i Pau Rausell, s’inaugurà  a les instal·lacions de la Universitat en Gandia al Carrer Tossal i comptà amb la presència dels comisaris, diversos investigadors que han participat a l'exposició, així com la regidora d’educació, Laura Morant iel regidor de cultura Joan Munyoz..

No hay comentarios:

Publicar un comentario