BENVINGUTS / BIENVENIDOS

He obert este espai virtual per a poder posar en ell pensaments, notícies i tots els temes que són del meu interés i m'afecten. Espere també siguen d'interés per altres persones.

He abierto este espacio virtual para poder volcar en él pensamientos, noticias y cuantos temas son de mi interés y me afectan. Espero que también sean de interés para otras personas.

(Vista de la ciutat de València al segle XIX, A. Guesdon)

martes, 22 de julio de 2014

SIS VEUS PER AL POETA. UNIVERSITAT ESTIUDE GANDIA

DATA, HORA I LLOC

Dimarts 22 de juliol a les 22.30 h.
Jardí de la Casa de Cultura Marqués González de Quirós

Descripció

SIS VEUS PER AL POETA és un projecte impulsat per sis dones en homenatge al gran poeta valencià del segle XX Vicent Andrés Estellés.

L’espectacle, que aborda la seua poesia des de la música tradicional valenciana, està dissenyat i posat en escena per sis dones, que han adaptat els versos del poeta als estils més arrelats a la nostra tradició musical –fandangos, malaguenyes, cants de batre, romanços o jotes, entre d’altres– i fins i tot han composat per a l’ocasió algunes peces d’inspiració tradicional. No es tracta únicament d’un concert, sinó d’un espectacle global on, a més del cant, s’hi incorpora el ball i el recitat.

SIS VEUS PER AL POETA està integrat per les cantadores valencianes Patxi Ferrer –també balladora–, M. Amparo Hurtado i Lola Ledesma, totes elles molt conegudes en el món de la música tradicional; la cantant i guitarrista Eva Dénia, que després de diversos treballs amb el jazz, la música brasilera o francesa, acaba de publicar un disc de música tradicional; l’ebrenca Sílvia Ampolla, cantadora, versadora i multiinstrumentista; i la sisena veu, la cellista Merxe Martínez, que completa la secció de cordes i afegeix un aire clàssic i elegant al so del grup.

Eva Dénia – cant, guitarra i percussions
Lola Ledesma – cant, percussions i ball
M. Amparo Hurtado – cant i percussions i ball
Merxe Martínez – violoncel, cors i percussions
Patxi Ferrer – cant i ball
Sílvia Ampolla – cant, vers i multiinstrumentista
Universitat d´Estiu de Gandia

No hay comentarios:

Publicar un comentario